Tanévzáró ünnepség

Tegnap Szabó Zsuzsanna iskolánk igazgatónője bezárta a 2021-2022-es tanévet. Az ünnepség örvendetes eseménnyel indult. Zsuzsa néni Aranydiplomát adott át Bozóki Mária Éva nyugdíjas pedagógusunknak, aki 50 éve diplomázott ének – orosz szakon, és sok-sok éven keresztül tanította a felnövekvő nemzedékeket iskolánkban.
Ezután a tankerület elismerését vehette át Tóth Zoltán tanár úr, iskolánk matematika – testnevelés szakos pedagógusa több évtizedes kiemelkedő munkájáért.
Az 5. osztályosok évzáró műsorával folytatódott az ünnepség. A gyerekek a műsort osztályfőnökük, Debreczeni Istvánné, Gabi néni irányításával tanulták meg.
Gratulálunk nekik!
Hagyományainkhoz híven a gyerekek díjazására is sor került. A kitűnő és jeles tanulóinkról részletesebb összeállítást közlünk majd, ezek a gyerekek bele kerülnek a Palotai Krónikába is.
Az idén 3 tanuló felelt meg az iskolai alapítvány által létrehozott Tehetség –díj követelményeinek.
Dér Komplex díjat kapott Arany Bence és Bodzás István Boldizsár 6. osztályos tanuló.
A Dér Sport díjat Körömi Ábel Zétény 7. osztályos tanuló kapta. Ábel sport elfoglaltsága miatt nem vehetett részt az ünnepségen, ezért édesanyja vette át helyette a díjat.
Jutalomkönyvet kaptak a kitűnő és jeles tanulók, valamint, akik kiemelkedő közösségi munkát végeztek ebben a tanévben. Dicsérő oklevelet kaptak azok a tanulók, akik az év során 200 db jeles osztályzatot vagy piros pontot szereztek.
Kívánunk minden tanulónknak tartalmas pihenést a nyárra! Vigyázzon mindenki magára, s találkozzunk szeptemberben megújult erővel!