Az 1956-os forradalomra emlékeztünk

Az 1956-os forradalom hőseire emlékeztünk a város lakóival együtt az emlékparban. Arany Bence, Török Levente, Baranyi Barbara, Bombolya Milán, Balog Bianka, Bodzás Boldizsár, Bán Hunor, Kékesi Dominik, Balogh Lili, Gáspár Mira, Galgóczki Nóra és Glogoviczán Bianka előadásában hallgathattuk meg a színvonalas műsort, melyet Bodzásné Bozó Mariann és Máté-Fehér Anna állított össze és tanított meg a gyerekeknek. Diákjaink 5 órától Nagylakon is felléptek. Gratulálunk!

Az aradi vértanúkra emlékeztünk

Az 1848-49-es események hőseire emlékeztünk ma iskolánkban. Az összeállításban Kovács Ágnes, Mihály Liliána, Baranyi Barbara, Arany Bence, Bán Hunor, Bodzás Boldizsár, Veréb Dániel, Gáspár Mira, Szalóki Csaba, Glogoviczán Bianka, Galgóczki Nóra és Koczka Réka szerepelt. A hangjátékot és PowerPoint bemutatót Bodzás István tanár úr készítette. Köszönjük!

Idősek napja

Hagyományainkhoz hűen idén is iskolánk második osztályos tanulóira hárult az a megtisztelő feladat, hogy az idősek világnapján műsorral kedveskedjenek városunk szépkorú lakosainak.
Kisdiákjaink több hetes felkészülés után 2022. október 1-én a főtéren felállított sátorban mutathatták be versekkel, jelenetekkel, dallal, tánccal tarkított zenés produkciójukat, amit a megjelentek könnyekkel, mosollyal és vastapssal honoráltak. A fellépés után a közönség soraiból rengeteg gratuláció érkezett mind pedagógusaink felkészítő munkáját, mind az általuk megálmodott és megvalósított díszletet, mind a tanulók kiváló teljesítményét illetően. Örülünk, hogy ezzel a színvonalas műsorral is sikerült tovább öregbítenünk iskolánk jó hírnevét.
Köszönjük a felkészítő tanítók – Luczóné Hati Judit és Maczelkáné Szabó Mária – áldozatos munkáját, valamint az önkormányzat által a fellépők számára biztosított finom ebédet és egészséges ajándékot.