Farsang

Iskolánkban az idén technikai okok miatt hamarabb kezdtük meg a farsangi ünnepségeket. Rendhagyó módon a felsőtagozatosok szereplésére került sor a hétvégén. Az osztályközösségek, közösen készültek, s minden csoport egy-egy produkcióval mutatkozott be.
Az 5. osztályosok Maczelkáné Szabó Mária koreográfiáját valósították meg. Egy öregek otthonába vittek bennünket, a  „Táncpárbaj”című produkciójukkal.
A 6. a osztályosok idén saját maguk állították össze műsorukat, melyet Arany Bogi irányított, mint az osztály vezetőegyénisége. „Megkomolyodtunk” volt a különböző táncokat felvonultató műsoruk címe.
A 6.b-sek a mesék világába varázsoltak minket, s a „Hófehérkék és a törpék” című produkciójukkal új értelmezést adtak a klasszikus mesének. Osztályfőnökük, Borovics Nóra álmodta színpadra a mesét.
A legnagyobb átalakuláson a 7. osztályosok estek át, hiszen a majdnem fiúosztály a „Zumba-Lánytánciskola” című produkciója során csak lányok jelentek meg a világot jelentő deszkákon.
Végzőseink idén is fergeteges táncprodukcióval jelentkeztek, melyet az osztály lányainak ötletei alapoztak meg, de osztályfőnökük Mitykóné Zelman Mária segítségével öntöttek végleges formába. Címe: „A Tánc gyógyító ereje” volt.
A rendezvényen a diákönkormányzat köszönetet mondott Stephanik Istvánnak, aki már sok-sok éve segíti munkájával az iskolai ünnepségeinket.
Hagyományosan tombola színesítette az eseményt, s diszkóval zárult a program.

Köszönetet mondunk mindenkinek, aki segítette Farsangi ünnepségünk létrejöttét!