Városi és Térségi Versmondó Verseny

Nemzeti ünnepünk tiszteletére Makó városa idén is a megrendezte a Városi és Térségi Versmondó Versenyt, melynek lebonyolítása 2019. február 28. és március 6. között két helyszínen (Hagymaház és Korona Szálló) öt korosztályban zajlott.
Intézményünk 9 tanulót ( Juhász-Nagy Szonja, Németh Gábor 2.osztály, Arany Bence, Bodzás Boldizsár, Nyikó Genovéva 3.osztály, Nyerges Balázs 4.osztály, Sebők Tamás 5.osztály, Maczelka Barnabás, Németh Zoltán 6.osztály) indított a megmérettetésen, akik színvonalas szereplésükkel idén is tovább öregbítették iskolánk és felkészítő pedagógusaink (Luczóné Hati Judit, Kis Lászlóné, Vass Sándorné, Máté-Fehér Anna és Maczelkáné Szabó Mária) jó hírnevét.
Az ünnepélyes eredményhirdetésre március 12-én 17 órakor a makói városháza dísztermében került sor, ahol Czirbus Gábor alpolgármester könyvjutalomban részesítette a verseny valamennyi indulóját.
Két tanulónk az idei évben is kiemelkedett a népes mezőnyből, hiszen Arany Bence a 3-4.osztályosok korcsoportjában elinduló 28 versenyző közül a 3. helyen végzett, míg Maczelka Barnabás az 5-6.osztályosok mezőnyében 38 diákot maga mögé utasítva 1. helyezést ért el. Gratulálunk nekik és felkészítőiknek (Ildi és Marcsi néninek) a kiváló teljesítményhez!