Sajátos nevelési igényű tanulók térségi szavalóversenye

Idén második alkalommal rendeztük meg iskolánkban a Sajátos nevelési igényű tanulók térségi szavalóversenyét. A Makói Általános Iskola és AMI Almási Tagintézménye, a Szikszai György Református Óvoda és Általános Iskola valamint a Szignum Kéttannyelvű Egyházi Általános Iskola tanulói és tanárai tisztelték meg versenyünket részvételükkel. Iskolánkat Babrányi Róbert és Balog Bianka képviselte.
A zsűri dicséretben részesített minden résztvevőt a tisztes helytállásért, Ádókné Debreczeni Ilona a zsűri elnöke értékelésében külön kiemelte, hogy mindenki hibátlanul elmondta versét és ügyesen szerepelt, pedig a kamaszkorban ez kifejezetten nehéz feladat.
A versenyen a következő eredmények születtek:
Az 5-6. osztályos korcsoportban:
1. helyezett lett: Köblös Fanni
2. helyezett lett: Sólya Lili Patrícia. Ők mindketten a Makói Általános Iskola és AMI Almási Tagintézményéből érkeztek. Felkészítő nevelőjük: Pallagi Beáta
3. helyezett lett: Fodor Lili. Lili a Szikszai György Református Óvoda és Általános Iskola tanulója. Felkészítő nevelője: Lakatos-Tóth Anna
Különdíjat kapott: Horváth Brendon Antal, aki a Szignum Kéttannyelvű Egyházi Általános Iskolából érkezett. Felkészítő tanára: Dóczi Laura.
A 7–8. osztályos korcsoportban:
1. helyezést ért el: Galgóczi Erik László. Ő a Makói Általános Iskola és AMI Almási Tagintézményéből érkezett. Felkészítő tanára: Kiss Józsefné.
2. helyezett iskolánk tanulója Balog Bianka lett. Biankát Bodzásné Bozó Mariann tanárnő készítette fel a versenyre.
3. helyezést ért el: Lajtár Ramóna, aki a Szikszai György Református Óvoda és Általános Iskola tanulója. Felkészítő tanára: Geráné Nagy Katalin.
A nagyoknál a különdíjat Nagy-György Tamás kapta, akit Lakatos-Tóth Anna tanárnő készített fel a versenyre.
Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítő tanáraiknak!