Gaudeamus igitur…

Az emlékkönyv aláírása után a 8. osztályosaink képviseletében Balog Bianka és Baranyi Barbara köszönt el. A pedagógusok búcsúzó szavait Máté-Fehér Anna tanárnő tolmácsolta. Ezek után került sor a legkiemelkedőbb végzős tanulók jutalmazására. A jutalmakat Debreczeni Istvánné az „Alapítvány a csanádpalotai Korszerű Iskola Megteremtéséért” civil szervezet kuratóriumi elnöke, iskolánk intézmény-vezető helyettese adta át.
Idén a 8. osztályosok közül 3 tanuló került fel a „Büszkeségeink” táblára. Baranyi Barbara, Bombolya Milán és Murvai Károly Alex.
Ebben a tanévben volt egy kiváló tanulónk, aki megfelelt a rangos „Dér-díj” elnyeréséhez szükséges követelményeknek. Körömi Ábel Zétény lett idén díjazottunk.
Elismerésben részesült diákjaink 8 éven keresztül kiemelkedő munkát végeztek a tanulás, a közösségi munka és sport terén.
Gratulálunk tanítványainknak és további nagyon sok sikert kívánunk nekik elkövetkezendő életükben!
Bodzás István tanár úr a DÖK patronáló tanára elbúcsúztatta az idei diákönkormányzati tagokat: Bombolya Milánt, Murvai Károly Alexet és Nagy Kevint. Elköszönt az idei DÖK elnöktől Baranyi Barbarától is. Az SZMK nevében Gabi néni búcsúzott el Körömi Tibornétól, aki 8 éven át aktívan részt vett az SZMK munkájában. Nagyon köszönjük a folyamatos segítséget és áldozatos munkáját!
Hagyományainkhoz híven a ballagási ünnepség végén diákjaink elégették a korábban papírra vetett kívánságaikat. Reméljük, hogy mindenkié teljesülni fog!
Köszönjük a kedves szülőknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal és iskolánkba íratták gyerekeiket. A végzőseinknek nagyon sok sikert, egészséget és kitartást kívánunk a jövőben!