Makó Városi és Térségi Versmondó Verseny

2020. március 2-től 6-ig tizenkét település 122 diákjának részvételével zajlottak a Makó Városi és Térségi Versmondó Verseny korosztályos fordulói a Hagymaház Pódium termében.
Intézményünket kilenc tanuló: Juhász-Nagy Dorka (1.o.), Galgóczki Nóra és Steik Panka (2.o.), Juhász-Nagy Szonja és Németh Gábor Levente (3.o.), Arany Bence, Bán Hunor Csanád és Nyikó Genovéva (4.o.), valamint Maczelka Barnabás (7.o.) képviselte a rangos megmérettetésen.
A díjátadó ünnepségre március 9-én került sor a Polgármesteri Hivatal dísztermében. Itt nem csak a kategóriák győzteseinek járt az elismerés: Makó város polgármestere Farkas Éva Erzsébet több mint száz oklevéllel és jutalomkönyvvel díjazta a verseny valamennyi indulójának teljesítményét. Bár alsós tanulóink kiváló szavalataikkal most is a mezőny élvonalához tartoztak, de sajnos – a zsűri döntése értelmében – idén egyikük sem állhatott fel a képzeletbeli dobogóra. Egyetlen felsős indulónk, Maczelka Barnabás pedig – aki teljesítményével szintén kiemelkedett társai közül – második helyen végzett kategóriájában, így áprilisban (már zsinórban ötödik alkalommal) képviselheti megyei döntőben térségünket.
Őszinte elismeréssel adózunk a gyerekek kiváló teljesítménye és a felkészítő pedagógusok (Vass Sándorné, Forró Istvánné, Luczóné Hati Judit, Kis Lászlóné és Maczelkáné Szabó Mária) eredményes munkája előtt.